Aktuality

Zlaté Moravce centrom vzdelávania

obed
poradna

PaedDr. Eva Bruteničová z Metodicko-pedagogického centra v Bratislave zorganizovala odborný seminár v rámci memoranda pre riaditeľov materských škôl v Zlatých Moravciach. Cieľom tohto semináru bolo napomôcť riaditeľom materských škôl v rámci všetkých krajov Slovenska k skvalitneniu ich riadenia. Garantmi seminára boli PaedDr. Ilona Uváčová zo Štátnej inšpekcie z Bratislavy, PaedDr. Viera Hajdúková z Ministerstva školstva v Bratislave.

Seminár v rámci memoranda prebiehal podľa jednotlivých krajov. Hlavnými témami boli zmeny v zákone č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon), ktoré nadobudli účinnosť od 1. septembra 2014, pripravovaná inovácia  programu ISCED 0, poradné orgány riaditeľky školy – pedagogická rada, metodické združenie, ich úlohy v rámci spolupráce a aktuálne problémy materských škôl.

Týmto by som chcela poďakovať PaedDr. Eve Bruteničovej za zviditeľnenie mesta Zlaté Moravce a poskytnutia najhorúcejších informácií pre vedúcich pracovníkov materských škôl v rámci celého Slovenska.

PaedDr. Klaudia Ivanovičová

www.zlatemoravce.info


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button